Sparat på instagram på sistone

Instagrams sparfunktion. Vad känner du för den? 

Jag tycker absolut att det är jättebra att kunna spara inlägg som inspirerar för att kunna komma tillbaka till dem senare. Däremot är det inte helt lätt att hitta bland de tusentals sparade inläggen.

Välkommen in på en kik i vad jag har inspirerats av på sistone. Kanske kan det inspirera dig också?

foto: @marcusbarnettstudio
Så välkomponerat med de flerstammiga träden som tak över uteplatsen, de yviga prydnadsgräsen och de milda rosa tonerna i blommorna.

foto: @lina_isaksson
Underbar altan hos Lina Isaksson. Vore en dröm att ha något liknande.

foto: @charlottegardenflow
Sommarkänsla hos Charlotte som har en trädgård med butik som är öppen för besökare. Ett besök där står definitivt på min önskelista. Älskar all grönska i den här bilden.

foto: @colm_joseph
Genialt med stora stenar som sittplatser. Passar utmärkt med den naturalistiska stilen. Kan det bli mer naturligt än så? 

foto: @alskatradgard
Klokt hos Nina/Älska Trädgård om hur vi kan skapa mer hållbara trädgårdar.

foto: @hogadalstradgardar.se
Och ännu mer bra på samma tema hos Marie på Högadals trädgårdar. Det är definitivt en målbild jag kan ställa mig bakom: 80% grönytor och 20% ”grå ytor”, t.ex. hus, uteplatser, grus, mm.

foto: @ostersaby155
Fantastiska dörrkransar!

foto: @margarida.sa.maia
Så vackert med diset, de höga cypresserna, gruset och de yviga perennerna.

foto: @nichoward
En trädgård bör alltid planeras med de olika årstiderna i åtanke. Här har vi både magiska höstfärger, städsegröna kuddar och prydnadsgräs som står sig snyggt över vintern.

Sarah Berger Kullberg Trädgårdsdesigner Örebro

/Sarah

Här på bloggen delar jag med mig av tips om trädgårdsdesign, odling och allt möjligt som har med trädgård att göra. Hunden Evi och naturupplevelser är andra stora intressen. Bor och är uppvuxen i Örebro. 

Inga kommentarer

Skriv en kommentar