Januarilistan

Så var januari till ända och vi är redan halvvägs in i februari. Då passar det väl bra med en liten sammanfattning av årets första månad? Tar hjälp av en lista kategorier från Flora.

Känsla kring januari månad?

En kombination av trött, glad och neutral. Det känns skönt att sätta januari till historien och blicka framåt mot ljus och så småningom vår.

Månadens teve:

Mycket serier, som vanligt! Bland annat Mandelmanns, På Spåret, Ginny & Georgia, From Scratch, Marko & Irma.

Månadens poddar:

Lantzkampen, Druid & Zimmerman show, Morgonpasset, Vardagsfilosofiska rummet. Mest SR-poddar har det visst blivit i januari.

Månadens godaste mat:

Flygande oumph (flygande jakob med oumph istället för kyckling), topp 3 av mina favoriträtter.

Månadens sysselsättning:

Mest tid har gått till att få klart ett gäng skoluppgifter, nu har jag bara några få inlämningsuppgifter och ett examensarbete kvar tills jag är klar (!) med utbildningen. Och så har jag försökt komma igång att skriva lite mer faktaspäckade inlägg till bloggen och Instagram.

 

Månadens bästa inköp:

Vi köpte inte något annat än mat och förbrukningsvaror i januari, men fick hämta ett gäng gamla fönster hos våra vänner. Så det bästa ”köpet” var gratis! Jag har ingen tydlig plan för hur de ska användas än, men har ärvt lite av min pappas ”bra-att-ha”-mentalitet 🙂 

Månadens anteckning:

Månadens anteckning i januari
Sarah Berger Kullberg Trädgårdsdesigner Örebro

/Sarah

Här på bloggen delar jag med mig av tips om trädgårdsdesign, odling och allt möjligt som har med trädgård att göra. Hunden Evi och naturupplevelser är andra stora intressen. Bor och är uppvuxen i Örebro. 

Inga kommentarer

Skriv en kommentar