sarah birgitta

TRÄDGÅRDSDESIGNER och odlingstokig hundägare i örebro

Mitt namn är Sarah och jag har precis startat upp min verksamhet: Sarah Birgitta Trädgårdsdesign, som erbjuder trädgårdsdesign online och i Örebro län. Det har varit min dröm i flera år att kunna arbeta med trädgård på något sätt, och när jag hittade en utbildning i trädgårdsdesign insåg jag att det var något för mig. I arbetet som trädgårdsdesigner får jag kombinera mina styrkor (organisering/planering, kreativitet och lyhördhet) med mitt största intresse (trädgård).

Jag brinner för att människor ska ha tillgång till en trädgård att trivas och koppla av i. En sak som gör mig till en bra trädgårdsdesigner är att jag hela tiden vill lära mig mer och ta mig an nya utmaningar. Jag gillar att utforska olika stilar, lösningar och växtmaterial för att hitta den ultimata designen för varje trädgård.

Om du vill följa mitt arbete som trädgårdsdesigner och hänga med i min vardag med trädgård, odling, hund och naturliv kan du följa mig på instagram eller på bloggen under fliken aktuellt där mitt mål är att uppdatera med nya artiklar två gånger per vecka.

Hör gärna av dig för att påbörja processen att skapa din drömträdgård!

fem snabba fakta

Namn: Sarah (Birgitta) Berger Kullberg

Ålder: 27 år

Jobbar med: Trädgårdsdesign online och i Örebro län

Favoritväxt: I skrivande stund drömmer jag om pioner i alla dess färger och former.

Intressen: Förutom trädgård och odling gillar jag att vandra i vacker natur, åka runt med vår campervan, leta fynd på loppis och se Markus Krunegård live.

Sarah trädgårdsdesign online och i Örebro

Vill du ha trädgårdstips direkt i din inkorg?

Vill du ha mina tips och tankar om trädgårdsdesign och trädgård i stort direkt till din e-post? Anmäl dig till min maillista i formuläret nedanför.

    Jag skickar ut cirka ett nyhetsbrev per månad, ibland mer om det är något speciellt jag vill att du ska få ta del av. Du kan avsluta din prenumeration när du vill.