sarah birgitta

TRÄDGÅRDSDESIGNER och odlingstokig hundägare i örebro

Jag som driver Sarah Birgitta Trädgårdsdesign heter Sarah och är utbildad trädgårdsdesigner vid Trädgårdsakademin, där jag även är i slutfaserna av min utbildning till diplomerad trädgårdsarkitekt.

Jag erbjuder trädgårdstjänster till trädgårdsägare i Örebro län samt till viss del även digitalt, med inriktning på hållbarhet och biologisk mångfald. Med dina behov och drömmar i fokus skapas en design som gör din trädgård trivsam och njutbar, samtidigt som den värnar om vår natur och våra viktiga nyttodjur.

Utöver att hjälpa dig planera din trädgård och välja rätt växter och material erbjuder jag också praktiska trädgårdstjänster som beskärning, plantering och skötsel. Här kan du läsa mer om mina tjänster.

Jag brinner för att människor ska ha tillgång till en trädgård att trivas och koppla av i. Jag gillar att utforska olika stilar, lösningar och växtmaterial för att hitta den ultimata designen för varje trädgård. I arbetet som trädgårdsdesigner får jag kombinera mina styrkor (organisering/planering, kreativitet och lyhördhet) med mitt största intresse (trädgård).

Om du vill följa mitt arbete som trädgårdsdesigner och hänga med i min vardag med trädgård, odling, hund och naturliv kan du följa mig på instagram eller på bloggen under fliken aktuellt där mitt mål är att uppdatera med nya inlägg två gånger per vecka.

Hör gärna av dig för att påbörja processen att skapa din drömträdgård!

fem snabba fakta

Namn: Sarah (Birgitta) Berger Kullberg

Ålder: 30 år

Jobbar med: Trädgårdsdesign online och i Örebro län

Favoritväxt: I skrivande stund planerar jag för och drömmer om vårens tulpanodling.

Intressen: Förutom trädgård och odling gillar jag att vandra i vacker natur, åka runt med vår campervan, leta fynd på loppis och se Markus Krunegård live.