Vecka 10: Just nu

Just nu är jag otroligt glad över att kvällarna blir ljusare och ljusare. Och att jag äntligen har fått tillbaka energin efter att ha varit sjuk i drygt en vecka.

Just nu har all snö äntligen smält bort i vår trädgård. Dammen har dock ett tjockt istäcke fortfarande, men vi har till slut lyckats hacka hål i isen och fått igång pumpen efter att vattnet frös när det var som kallast. Och fiskarna verkar ha klarat ännu en riktigt kall vinter!

Just nu börjar jag bli stressad på riktigt inför nordiska trädgårdar. Det är bara två veckor kvar tills jag ska upp till Stockholm för att börja bygga upp min uteplats, och det har strulat sig med växtleveransen (igen). Det är verkligen inte lätt att få tag i växter innan säsongen har startat.

Just nu håller jag på med två andra grejer samtidigt som jag försöker skriva det här inlägget: skapar en presentation till en lektion om att välja rätt växter till min webbkurs och reflekterar kring årets två första månader i företaget.

Just nu blev jag påmind om att använda pomodorometoden för att fokusera ordentligt på en uppgift i taget. Det behövs verkligen, det är ju rätt mycket mer effektivt att göra en sak åt gången än att försöka göra allt på en gång🙃

Sarah Berger Kullberg Trädgårdsdesigner Örebro

/Sarah

Här på bloggen delar jag med mig av tips om trädgårdsdesign, odling och allt möjligt som har med trädgård att göra. Hunden Evi och naturupplevelser är andra stora intressen. Bor och är uppvuxen i Örebro. 

Inga kommentarer

Skriv en kommentar