Vecka 11: rådgivningar och förberedelser för nordiska trädgårdar

Den här veckan har det varit dåligt med inlägg på bloggen. Jag har inte haft tid (eller kanske rättare sagt inte prioriterat) att uppdatera varken bloggen eller instagram. Nästan all min vakna tid den senaste veckan har ägnats åt förberedelser inför min uteplats på Nordiska trädgårdar – nordens största trädgårdsmässa som går av stapeln nästa vecka i Stockholm. 

Jag kallar min uteplats den vilda lilla trädgården🍃 Ledorden är biologisk mångfald, hållbarhet och återbruk. Ett tema som ligger mig varmt om hjärtat – genom att öka den biologiska mångfalden och bjuda in vilda djur i vår trädgård och arbeta med naturen kan vi skapa en lättskött och hållbar trädgård.

De senaste veckorna har jag samlat återbrukade plattor och natursten, hämtat växter, drivit upp plankor, byggt plank och renoverat möbler. I torsdags packade jag två pallar fulla med material som väntar på mig när jag kommer upp till Stockholmsmässan på tisdag. Sen ska jag (med lite hjälp från Herman) arbeta stenhårt för att bygga upp uteplatsen så att den är färdig när mässan öppnar kl. 10.00 på torsdag.

Det ska bli så kul att få visa upp min vilda, lilla trädgård för alla besökare!

Sarah Berger Kullberg Trädgårdsdesigner Örebro

/Sarah

Här på bloggen delar jag med mig av tips om trädgårdsdesign, odling och allt möjligt som har med trädgård att göra. Hunden Evi och naturupplevelser är andra stora intressen. Bor och är uppvuxen i Örebro. 

Inga kommentarer

Skriv en kommentar