Vecka 17: HEMMA

Nu har vi sovit ett par nätter i vårt nya boende och börjar landa lite smått. Det kommer nog dröja innan det känns naturligt att säga att det här är ”hemma” men samtidigt känns det verkligen rätt och så bra att vi äntligen är här. Vi – eller kanske framförallt jag – har drömt så länge om att en dag få bo på den här platsen och det känns lite konstigt att det är verklighet nu. Det är fantastiskt att få komma hit nu under våren när alla träd precis är på väg att spira och brista ut i blom.

Den här veckan är en riktigt intensiv vecka. Men så är det också den mest intensiva perioden i trädgårdsbranschen just nu – samtidigt som vi ska landa och bo in oss på ett nytt ställe med allt vad det innebär. 

Jag ska äntligen lansera min webbkurs i trädgårdsdesign där deltagarna får lära sig att skapa hållbara rabatter. Om inget oförutsett händer eller tekniken krånglar kommer det gå att köpa kursen ikväll!! Jag ska jobba på med roliga trädgårdsdesignprojekt, det är bland annat en trädgård som ska få mer rumslighet och en japanskinspirerad hörna som ska ta form. Jag ska skörda tulpaner och sälja buketter i min trädgårdskiosk. Och på lördag ska jag vara med på en lokal trädgårdsmässa här i Örebro, så det blir också en del förberedelser inför det i veckan.

Jag ska också göra mig hemmastadd på mitt nya kontor och landa efter flytten i helgen som var. Få upp lite lister i vardagsrummet där vi har slipat golvet och behandlat med hårdvaxolja. Packa upp flyttkartonger. Flytta de sista sakerna från vårt förra hus och börja städa där. Det var kanske inte helt välplanerat att flytta mitt i högsäsongen, men sånt går ju inte alltid att styra över😅

Lite bilder från vår nya trädgård och fantastiska utsikt över Närkeslätten:

/Sarah

Här på bloggen delar jag med mig av tips om trädgårdsdesign, odling och allt möjligt som har med trädgård att göra. Hunden Evi och naturupplevelser är andra stora intressen. Bor och är uppvuxen i Örebro. 

Inga kommentarer

Skriv en kommentar