Vecka 32: Just nu

Gröna fingrar som har tjuvat tomater

JUST NU:

LÄSER: Trädgårdstidningar och Lektioner i kemi av Bonnie Garmus.

LOPPISFYNDAT: Söta små glas (älskar söta små glas).

TITTAR PÅ: Senaste film jag såg var Barbie förra veckan. En rolig film som inte direkt liknar något jag sett tidigare. Vi skrattade högt i biosalongen flera gånger.  En kul blandning av samhällskritik, yta och Ken-skämt.

ÄTER: Färskpotatis och sallad med gurka, grönkål och salladslök. Jag har väntat på den här tiden när allt kan skördas i trädgården och ätas direkt. Min målbild mörka vinterdagar.

HAR PÅ MIG: Kläder som får bli jordiga och smutsiga, så jag kan gå ut och påta i trädgården på lunchen utan att behöva byta om.

LYSSNAR PÅ: Trädgårdspoddar. Odla med P1, Trädgården med Pernilla och John, Ulrika och Lindas trädgårdspodd. Och har nyss börjat lyssna på Trädgårdssnack med Emma som var min lärare i beskärning tidigare i år. Älskar att lyssna till personer som kan mycket om växter och trädgård.

JOBBAR MED: Tre kunduppdrag som ska levereras nu i augusti. En sista uppgift i sista kursen innan examinationsprojektet. Lite mer matiga faktainlägg till bloggen.

DOFTAR: Tomatblad och myggmedel.

ANTAL MYGGBETT: Några tusen. Och därtill flera dussin bromsbett och ett getingstick.

BLOGGPLANER FÖR VECKAN: Ett inlägg om täckodling, ett växtporträtt och en juli-lista.

DAGENS AKTIVITET: Administrationsjobb och beskärning av några fruktträd.

 

Listan är inspirerad av Sandra Beijer

Sarah Berger Kullberg Trädgårdsdesigner Örebro

/Sarah

Här på bloggen delar jag med mig av tips om trädgårdsdesign, odling och allt möjligt som har med trädgård att göra. Hunden Evi och naturupplevelser är andra stora intressen. Bor och är uppvuxen i Örebro. 

Inga kommentarer

Skriv en kommentar