Vecka 50: Musikhjälpen, Göteborg och födelsedag

Idag börjar en av årets bästa veckor. På onsdag fyller jag år, imorgon åker vi till Göteborg och ikväll börjar Musikhjälpen. Förutom det uppenbara i att sprida kunskap om ett viktigt ämne och samla in pengar till behövande ger Musikhjälpen så mycket julkänsla. Det är som att julen inte riktigt börjar för mig innan MH drar igång. In och skänk en slant i valfri bössa eller tävling vetja!

Måndag

Idag tänker jag bli klar med och lämna in en skoluppgift som jag haft hängande över mig stor del av hösten. Inte på något sätt för att det är en tråkig uppgift, men jag har bara inte haft ro att prioritera att sätta mig ner och göra klart den när jag har haft annat att göra. Men idag ska den bli klar! Och sen har jag bara examinationsarbetet kvar innan jag är *Diplomerad Trädgårdsarkitekt*.

Tisdag-Onsdag-Torsdag

Mot Göteborg! Jag är så glad att vi faktiskt fick till en minisemester i Göteborg över min 30-årsdag och tacksam över att vi båda har friheten att kunna åka iväg så här mitt i veckan. Vi har faktiskt bott en kort sväng i Göteborg för några år sedan, så det ska bli kul att komma tillbaka ett par dagar utan några speciella planer. Uppleva staden, bo på hotell, äta på restaurang, promenera längs älven och över nya Hisingsbron, gå i Second Hand-butiker. Bara vara. I lugn och ro.

Fredag

På fredag ska jag packa och skicka iväg över 100 beställningar som kommit in till Jennyspysselbutik. Äntligen kommer fler muggar från tryckeriet som ska skickas hem till sina nya ägare!

Helgen

Någon gång under helgen ska jag bjuda in till lite födelsedagsfirande, men har inte bestämt mig för vad riktigt än. Kanske kolla på Kumlas vinterbelysning ”Lysande Kumla” och gå ut och äta? Eller ett klassiskt fikakalas? Vi får se. Hur som helst ska vi julbaka lite under helgen. Pepparkakor och lite mer lussekatter, kanske knäck också?

Sarah Berger Kullberg Trädgårdsdesigner Örebro

/Sarah

Här på bloggen delar jag med mig av tips om trädgårdsdesign, odling och allt möjligt som har med trädgård att göra. Hunden Evi och naturupplevelser är andra stora intressen. Bor och är uppvuxen i Örebro. 

Inga kommentarer

Skriv en kommentar