Vecka 13: Påskveckan

Nu börjar jag landa lite efter förra veckan som nog måste vara en av de mest intensiva veckorna i mitt liv. Kanske att vår bröllopsvecka var än mer intensiv, men annars ligger nog förra veckan i topp. All anspänning har släppt och huvudet börjar hämta sig från att vara i konstant sorl. För mig som vanligtvis inte är i sammanhang med så mycket folk samtidigt blir det lite lätt utmattande (men samtidigt kul förstås).

Jag hade egentligen tänkt ta det rätt lugnt den här veckan, men har lyckats boka in både luncher och nya kundbesök. Jag blir så taggad att komma igång nu när det rullar in förfrågningar! Och så planerar jag att släppa webbkursen så att ni kan köpa den i helgen (🤞🤞). Här kan du läsa mer om kursen och anmäla intresse så att du inte missar när den släpps.

Jodå, jobb finns att göra. Men som egenföretagare är ju det mesta självförvållat😅

Jag har också planer för en massa kul inlägg både här och till instagram som jag vill lägga ut. Bland annat lite mer bilder och mina tankar bakom min uteplats på Nordiska trädgårdar, tips på vilka buskar som passar att föryngra nu under vårvintern, vad som är bra att tänka på om du har en liten radhusträdgård och en byggbeskrivning till fåtöljen jag hade på uteplatsen (som efterfrågades av flera av er under mässan – jättekul!).

Jag har hunnit med att samla lite energi i den egna trädgården också. Njutit av vårtecken (blåsippor💙), tulpaner som är på väg upp och grönskande gräslök. Planterat alla barrotade perenner jag köpte när de såldes ut i söndags eftermiddag. Klippt ner mina tuvrör och börjat klippa ner perennerna, men de klipper jag ner lite allt eftersom. Det kan fortfarande komma några köldknäppar trots att vi går in i april nästa vecka så det är ingen brådska. Dessutom är det bra att låta insekter och småkryp vakna till liv efter vintern.

Avslutningsvis vill jag önska dig en glad påsk med nära och kära, och fina stunder i trädgården!🌿

Sarah Berger Kullberg Trädgårdsdesigner Örebro

/Sarah

Här på bloggen delar jag med mig av tips om trädgårdsdesign, odling och allt möjligt som har med trädgård att göra. Hunden Evi och naturupplevelser är andra stora intressen. Bor och är uppvuxen i Örebro. 

Inga kommentarer

Skriv en kommentar