De populäraste inläggen på bloggen och instagram 2023

Nu kikar vi in lite bakom kulisserna på den här bloggen, och tittar på vilka inlägg som var mest populära under förra året. För visst är det så att januari är lite av sammanfattningarnas år? Vi blickar tillbaka på det föregående året, funderar på vad som hände egentligen, vad som fungerade bra och vad som kan utvecklas under det kommande året. Jag har planerat ett till inlägg om 2023 – en utvärdering av odlingsåret 2023 – sen får det nog vara bra.

De blogginlägg som var mest populära under 2023 var:

1. 30 torktåliga växter för soliga lägen

2. Bergenia – en tålig perenn för alla lägen

3. 9 tips när du anlägger en perennrabatt

4. Perenner för fjärilar och bin

5. Marktäckare för alla lägen

6. Fleråriga växter i kruka

7. Nejlikrot – blommar tidigt och länge

8. Små träd för villaträdgården

9. Växter för en svensk prärieplantering

Det här är alltså de 9 inlägg på bloggen som har haft flest visningar under 2023 enligt Google Analytics. Nummer 3 på listan, inlägget med tips för perennrabatter, har legat i topp sen jag skrev det. Jättekul att ni är många som vill anlägga perennrabatter! Även växtporträttet om nejlikrot, Geum, har legat i topp länge , vilket är så kul – men lite sjukt – för det är ett av de allra första inläggen jag gjorde, så tidigt som i mars 2021 när jag nyss hade startat igång mitt företag, blogg och hemsida.

Här är de 9 inlägg på instagram som nådde flest 2023

Och så går vi över till Instagram. Algoritmen tyckte onekligen om guide-inlägg år 2023. 4 av inläggen var trädgårdskalendern som jag la ut i början av varje månad. Lite lustigt att januari-inlägget fick så stor spridning. Samma teman som på bloggen gick hem även på Instagram – tips när du anlägger en perennrabatt, tips om fleråriga växter i kruka och listan med små träd för villaträdgården.

De här 9 inläggen är de som hade bäst räckvidd under förra året, men många av de här är också de som blev mest sparade och hade flest gillamarkeringar.

Klicka på bilderna för att komma till inlägget.

Vad vill du se här på bloggen under 2024? 💚

Sarah Berger Kullberg Trädgårdsdesigner Örebro

/Sarah

Här på bloggen delar jag med mig av tips om trädgårdsdesign, odling och allt möjligt som har med trädgård att göra. Hunden Evi och naturupplevelser är andra stora intressen. Bor och är uppvuxen i Örebro. 

Inga kommentarer

Skriv en kommentar